Over ons

Design of Scandinavia is een distributeur van authentiek handwerk en gebruiksvoorwerpen voor in huis van hoge kwaliteit met een duidelijk onderscheidend vrolijk Scandinavisch palet.

Design of Scandinavia ontwikkelt en brengt samen met de bedrijven die wij vertegenwoordigen, hoogwaardige design en interieurproducten op de markt. Alles met motieven van bekende Scandinavische illustratoren, ontwerpers en kunstenaars zoals Tove Jansson, Ulrica Hydman Vallien en Lasse Aberg.

Onze productlijn bestaat uit dienbladen, onderzetters voor glazen en pannen, snijplanken, placemats, servetten en bijzettafels. Alle producten zijn handgemaakt, ecologisch verantwoord en uitsluitend geproduceerd in Zweden.

Recentelijk heeft Design of Scandinavia haar productlijn uitgebreid met een grote collectie topkwaliteit tafellinnen, waaronder handdoeken, tafellakens, lopers, servetten, placemats, plaids, kussens, dekens, chef’s side towels en theedoeken. Alle producten worden milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord geproduceerd in Zweden.

Design of Scandinavia vorziet onze klanten van een verfijnd assortiment van alledaagse voorwerpen, met de bezieling van eerlijkheid, integriteit, respect en trots. Onze producten zijn zorgvuldig gekozen om het “nordic light” in je huis te verspreiden.